Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 10 juni 2012

Hopelijk brengt 'slungelaap' een beetje troost...


Christiena Ebens en haar kleinzoon hebben samen deze knuffel voor Poekie gemaakt. Kleinzoon koos een leuk patroontje uit de handwerkboekjes, een slungelaap. En Christiena zorgde voor de uitvoering! Mooi!

Dit aapje heeft een speciale bestemming gekregen... Enkele weken geleden kreeg ik de vraag of Poekie dringend een knuffel kon opsturen naar een lieve jongen die terminaal ziek was. En zijn lievelingsdier... een aap! Poekie maakte een mooie knuffelpakketje van de slungelaap en haastte zich naar het postkantoor.
De nacht nadat slungelaap bij het jongetje aankwam, is het jongetje overleden. Aap heeft nog wel bij hem op bed kunnen zitten. En hopelijk brengt aap nu een beetje troost voor de ouders en broer..

Zo zie je maar, soms brengt Poekie blijdschap, soms brengt Poekie troost...

Christiena & kleinzoon, hartelijk bedankt voor jullie superlieve knuffel! :)