Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 26 januari 2012

Koala en Konijn

Annelies van De Bezige Breitjes maakte deze 2 grote, lieve knuffels voor het Poekie-project! De Bezige Breitjes amuseren zich met kattenkledij, mutsen voor kabouters en andere breierige zaken. :)
Hartelijk bedankt!!
Groetjes, Poekie :)

24 (!!) knuffels van Chrisje!

Vierentwintig (ja, 24!!) knuffels heeft Chrisje aan het Poekie-project geschonken!  En ze zien er allemaal even lief uit! Ze lagen bij Chrisje al een tijdje te wachten op een nieuwe thuis. En een mooie, nieuwe thuis gaan ze binnenkort zeker vinden hoor!! Hartelijk bedankt!!
Chrisje heeft geen blog, maar ze is wel lid van Ravelry onder de naam Radja. Ravelry is een gratis site voor breiers en hakers... maak je gratis lid en ga eens een kijkje nemen, het is de moeite hoor!

Lieve groetjes van Poekie :)