Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 26 mei 2013

Knuffels voor het AZ Eeklo!

 
 
Isabel is verpleegkundige op de spoedopname van het AZ Alma campus Eeklo. Ze volgde onlangs een opleiding in het UZ Gent en zag daar de Poekie-knuffeltjes liggen... Of de kindjes op de spoed in Eeklo ook zo'n mooie knuffeltjes konden krijgen? Natuurlijk! Maar een grote doos met grote knuffels versturen, dat is nogal onhandig en duur. Dus Poekie en Isabel besloten samen dat een 'gewone' doos met kleine knuffeltjes de beste oplossing was. De doos staat hier klaar, Isabel wacht vol ongeduld, maar de kindjes kunnen binnenkort getroost worden met een nieuw vriendje! De pijn een beetje verzachten, een glimlach bezorgen,... en een lieve knuffel! Ja, dat is de taak van Poekie hé!
 
Helpen jullie weer mee om de knuffels weer aan te vullen? Voor meer info kan je steeds een mailtje sturen naar poekie@telenet.be (in juli en augustus neemt Poekie even pauze...)
 
Lieve groetjes van Poekie