Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 19 maart 2013

Knuffels en brooches van Zonnedekens!


 
Zonnedekens bezorgde deze superlieve knuffels aan het Poekie-project! Mooi hé!!
Regelmatig worden er prachte 'zonnedekens' geschonken aan de kinderen in het UZ Gent.
Wil jij meehelpen aan zo'n mooie deken, door te quilten of haken of breien? Neem dan zeker contact op met Zonnedekens!
 
"Gelukkig zijn de meeste kinderen gezond. Ze kunnen spelen, naar school gaan en zijn niet ziek. Helaas is er ook een grote groep kinderen die lijdt aan een chronische of ernstige (soms levensbedreigende) ziekte. Deze kinderen komen in aanmerking voor een zonnedeken. Ze kunnen er lekker onder wegkruipen als ze zich niet lekker voelen. We hopen dat ze mooie dromen onder dit deken hebben en dat het hen troost biedt zodat ze even worden afgeleid van pijn en verdriet! De dekens worden gemaakt door vrijwilligers en worden kosteloos geschonken!"
 
 
Ook deze prachtige gehaakte bloemen kreeg Poekie van Zonnedekens. Poekie denkt er namelijk over om ook eens iets aan de ouders van de zieke kindjes te geven. Bijvoorbeeld een mooie bloemenbrooche voor de mama's. Poekie heeft zelf de nodige speldjes om achteraan aan de bloemenbrooches te bevestigen. Dus mooie handgemaakte bloemen zijn ook van harte welkom bij Poekie. Meer brooches-nieuws volgt zeker nog in de toekomst!
 
Hihi... En dan was er ook nog een lieve, grappige knuffel bij! Super hoor!

 
Lieve mensen van Zonnedekens, hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking met Poekie!!
DIKKE knuffel voor jullie allemaal!!
Poekie & Saskia