Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 13 maart 2013

Post Voor Kanjers (project in de kijker)


 

Poekie schenk ook graag aandacht aan andere mooie projecten. De komende tijd zal Poekie om de 2 weken een project in de kijker zetten.
 
Poekie is al een paar jaar lid van Post Voor Kanjers. De naam verraadt al een beetje wat ze doen...Een kaart sturen naar kinderen/volwassenen met een ernstige ziekte (bijvoorbeeld kanker, stofwisseling ziektes, spierziektes,...). Post Voor Kanjers wil graag een glimlach op het gezicht van deze kanjers toveren. Het is niet alleen leuk om post te krijgen, het is ook een enorme steun voor het kind en de familie. Even niet denken aan ziek zijn en al die onderzoeken.
Je kan zelf kiezen of je elke week, om de 2 weken, om de maand,... een kaart verstuurd.
Ok je kan ook iemand aanmelden die in aanmerking komt om kaarten te onvangen.
 
Poekie verstuurt om de 2 weken een kaart... een kleine moeite! Hopelijk doen jullie ook mee!
 
Lieve groetjes, Saskia & Poekie