Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 10 februari 2012

Toffe monsters en knuffels! :)


Deze prachtige knuffels en lieve monsters zijn allemaal gemaakt door Anke! Anke is lid van Ravelry, je kan haar daar vinden onder de naam 'dutchie-anke'.

Poekie is superblij met deze doos vol knuffels! Hartelijk bedankt Anke!

groetjes, Poekie :)

Handmade by Het Voske

Ria Vos, van Handmade by Het Voske, maakte 2 lieve konijntjes én een grappige poes voor het Poekie-project. En Poekie kreeg ook nog superzachte wol om 'n knuffeltje mee te haken of te breien!
Ria is graag met mooie dingen bezig. Een goed boek, creatief met stof, wol of garen of lekkere dingen bakken in de keuken. In haar blog laat ze creaties zien die ze zelf met liefde heeft gemaakt.

Hartelijk bedankt Ria!
Groetjes van Poekie :)