Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 18 oktober 2012

Zoveel moois!


Poekie kreeg een doos vol moois uit Nederland, mét een brief van Sieta (Creamutskaartjes).

"Hallo Saskia, Ik stuur je graag deze spulletjes voor het Poekie-project. Via de Nederlandse Swappers ben ik op jouw site gekomen. Lisette Harzing van de Nederlandse Swappers heeft een bijdrage geleverd in de vorm van het haakpatroon van de muizensleutelhangers en een gedeelte van de portkosten. Verder waren er wat collega's op mijn werk die een Hello Kitty sleutelhanger van mij wilden hebben, zodat ik nog wat kleurtjes haakkatoen kon kopen. Tevens waren er 3 lieve blogvriendinnen die ook graag een bijdrage wilden leveren, maar dan in de vorm wenskaarten. Amarins (Amarins' handwerken), Ellen (Ellen Starts Scrapping) en Helen (Creamieke's World of Cards). Ik heb er ook nog wat kaarten van mezelf bijgedaan. Ik wens je veel succes met je geweldige project." 

Lieve dames, allemaal hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan het Poekie-project!!
Het onderstaande tekstje heeft Poekie geprint en in de kaarten geplakt. In elk pakketje voor de kinderkankerafdeling van het UZ Gent heeft Poekie zo'n mooie kaart bijgevoegd.

DIKKE knuffel van Poekie! :)