Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 13 oktober 2013

Poekie op Libelle-tv!

 
 
 

Spannend, spannend! Vanaf dinsdag 8 oktober tot en met maandag 14 oktober komt de reportage over het Poekie-project op Libelle-tv, in de reeks 'vrouwen met een missie'. Een kijkje in de Poekie-kamer, op bezoek in het ziekenhuis, creatieve mensen bij Poekie op bezoek,...
 
Alvast een hartelijke dank aan het UZ Antwerpen en psychologe Sanne. Ook fijn dat we Tina en haar mama mochten filmen. Erna en de 'Dansende Draden' hebben een zeer mooie creatieve inbreng. En vriendin Nadine kon natuurlijk niet ontbreken!
Kijken jullie vanaf dinsdag ook mee? De reportage zal regelmatig herhaald worden. In de Libelle tv-gids kan je de datums en uren terugvinden.
 
(Hihi... heeft er iemand zin om te tellen hoe vaak het woordje 'eigenlijk' wordt gebruikt in de reportage? :))
 
Lieve groetjes van Saskia & Poekie

Poezenfamilie!Helmine kwam op bezoek bij Poekie... en had een grote poezenfamilie bij! Al deze prachtige poezen zijn gebreid door de schoonmoeder van Helmine! Echt super!
Deze leuke familie is al onderweg naar het UZ Antwerpen... op zoek naar nieuwe vriendjes. Poekie mist de bende wel, maar is er zeker van dat ze een goede nieuwe thuis gaan vinden!
 
Helmine, bedankt om de knuffels naar Poekie te brengen & een DIKKE knuffel voor je schoonmoeder!
 
Liefs van Poekie
xxx