Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 13 oktober 2013

Poekie op Libelle-tv!

 
 
 

Spannend, spannend! Vanaf dinsdag 8 oktober tot en met maandag 14 oktober komt de reportage over het Poekie-project op Libelle-tv, in de reeks 'vrouwen met een missie'. Een kijkje in de Poekie-kamer, op bezoek in het ziekenhuis, creatieve mensen bij Poekie op bezoek,...
 
Alvast een hartelijke dank aan het UZ Antwerpen en psychologe Sanne. Ook fijn dat we Tina en haar mama mochten filmen. Erna en de 'Dansende Draden' hebben een zeer mooie creatieve inbreng. En vriendin Nadine kon natuurlijk niet ontbreken!
Kijken jullie vanaf dinsdag ook mee? De reportage zal regelmatig herhaald worden. In de Libelle tv-gids kan je de datums en uren terugvinden.
 
(Hihi... heeft er iemand zin om te tellen hoe vaak het woordje 'eigenlijk' wordt gebruikt in de reportage? :))
 
Lieve groetjes van Saskia & Poekie

6 opmerkingen:

 1. Ik ga mijn best doen om zeker te kijken !!! x
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat leuk!! Ik ga zeker eens kijken! Een echte TV-beroemdheid! Maar je verdient dat dan ook, echt waar! En wie weet levert je dat nog meer knuffels op, zou leuk zijn hé!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk zeker. Heb ook al veel reclame voor jou gemaakt. Hopelijk heb ik al een paar mensen warm kunnen maken om knuffels te maken...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Saskia/Poekie,
  Ik heb net naar de uitzending over Poekie gekeken en wat ik al dacht werd bevestigd!
  Een dame met veel geduld en warmte! Het verontrustte me eerst een beetje dat je na 4 jaar zou overwegen om te stoppen met Poekie en ik hoop eigenlijk ook dat je zelfs dan niet zal stoppen met dit mooi project. De creatievelingen die ze maken met veel plezier en dan ook nog eens aan zo'n mooi doel schenken. Zoveel mensen die willen helpen. Toch vind ik jou een fantastische vrouw dat je ondanks de ziekte van Robbe, de moed hebt gevonden om dit te starten. Je verdient zelf een bloemetje en veel meer! Doe zo verder!
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend! Ik ga het opnemen want ik heb vanavond clubje :) Succes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)