Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 10 april 2012

Reacties op de Poekie-knuffels (UZ Gent & postpakketjes)


mama Vanessa :  Jonas (6jr) was daarnet een van die gelukkige kindjes! Bedankt voor het knappe initiatief!

Patricia (mama van Lise, 14jr) over het Poekie-boekje :  Echt leuk en mooi gedaan! Een originele manier om in een verhaal te verweven hoe alles begon.


Saskia (mama van Romy, 13jr) : Lieve mensen van het Poekie-project, hartelijk dank voor het lieve paarse hondje en portemonneetje voor Romy. Ze vindt het heel leuk!


Tessy (mama van Fleur, 5jr) : 1000x Bedankt! Wij hebben een geweldig kado gekregen. Poekie is langsgeweest!!!! Wat was Fleur blij (en mama ook!). Bedankt voor Rexi de hond en Slak (naam heeft kleine zus uitgevonden :)). Ook bedankt aan de mensen die ze gemaakt hebben. We hebben heel hard 'dank je' geroepen, misschien hoorden ze het wel! :)

Frederik (papa van Brecht) : Initiatieven zoals Poekie zijn super voor die gastjes, echt leuk dat er mensen daar tijd voor maken!

Eva (mama van Lena, 6jr) : Mag ik er nog een reactie aan toevoegen? Vandaag bracht de postbode hier een Poekie-pakketje aan huis. Lena straalde bij het openmaken. De knuffels zijn gewoonweg prachtig en zullen hier vast en zeker vertroeteld worden. Bedankt Saskia en alle andere creatievelingen met een groot hart!

9 opmerkingen:

 1. Bedankt Saskia om deze leuke reacties door te geven.
  Hartverwarmend is dit ook al vind ik het vanzelfsprekend om aan je fantastische project mee te doen. Maar het is nog niet gedaan hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag ik er nog een reactie aan toevoegen?
  Vandaag bracht de postbode hier een Poekie-pakketje aan huis.
  Lena straalde bij het openmaken.
  De knuffels zijn gewoonweg prachtig!
  En zullen hier vast en zeker vertroeteld worden.
  Bedankt Saskia en alle andere creatievelingen met een groot hart!

  Lena (6 jaar) en mama Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meer van dat!!!!! heerlijk om lezen dat de knuffels een warme thuis vinden, en ze zijn ongetwijfeld stuk voor stuk met liefde gemaakt... :-)
  ook meer van dàt trouwens, breien en haken maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof om te lezen dat het voor die kinderen (en ouders) een heel positieve invloed heeft! een klein gebaar maakt veel goeds, hé!
  Graag gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. daarvoor doen we het he, om vele kindjes blij te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige reacties. Van deze kant ze zijn met heel veel plezier gemaakte, zo fijn om te lezen dat ze met nog meer plezier ontvangen worden. Het is ze van harte gegund.

  Heel veel groetjes Nancy
  www.desmitse.eu

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super !!! Zo tof om dit te lezen !!

  Grtjd Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooo super!! daar smelt je toch van...ga door ga door..Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Teddybearsforhelp bestaat om kinderen wereldwijd van knuffels te voorzien. Natuurlijk geweldig als mensen knuffels willen maken. Mocht er behoefte aan zijn dan is Teddybearsforhelp bereidt om al deze kinderen een knuffel aan te bieden. We hebben namelijk genoeg "wees"knuffels die een paar nieuwe kinderarmen zoeken om nieuwe verhalen te vertellen. kijk even op de website om contact op te nemen. Met een knuffel namens Teddybearsforhelp.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)