Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 24 mei 2014

Zonnedekens op bezoek bij Poekie

 
Deze week bracht Miet Verbeke van Zonnedekens , samen met haar schoondochter Severine, een bezoekje aan Poekie. Ze reden eerst langs het UZ Antwerpen om daar knuffels en dekentjes af te leveren. Nadien kwamen ze bij Poekie langs voor een gezellige babbel... en om de Poekie-kamer leeg te maken. Verpakkingsmateriaal, knuffels, wol,... alles is nu weg! Een zeer mooie afsluiting van het Poekie-project, want Poekie en Zonnedekens zitten helemaal op dezelfde golflengte! Poekie kan nu met een gerust hart gaan genieten van de rust en andere creatieve wegen gaan verkennen. Zin om knuffels of dekentjes of mutsjes te maken? Neem dan zeker een kijkje op de webpagina van Zonnedekens of neem contact op via zonnedekens@gmail.com
 
Benieuwd waar Poekie en z'n baasje zich nu mee bezighouden, neem dan even een kijkje op Snippers & Co
 
Nogmaals hartelijk bedankt voor de twee prachtige jaren!!!
Het is nu fijn om te weten dat de kinderen knuffels kunnen blijven ontvangen via Zonnedekens, dus ook een hartelijk dank aan Miet en haar medewerkers!
 
Lieve groetjes van Saskia
DIKKE knuffel van Poekie
xxx
 
 
 

1 opmerking:

  1. Fijn en nog heel erg veel succes, ik heb door mijn opleiding een heeeeele tijd stil gelegen, maar stilaan kom ik weer wat op gang en ik heb de link naar zonnedekens opgeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)