Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 5 januari 2014

Stopzetting Poekie-project

Lieve creatieve mensen,
 
 
Poekie heeft een moeilijk besluit genomen... het project wordt dit jaar afgesloten.
100 knuffels was het doel, ondertussen hebben we bijna 5000 knuffels ontvangen! SUPER!!
 
Ik ben jullie allemaal énorm dankbaar!!!! Ik kijk met veel trots terug op de afgelopen twee jaar! Dank zij jullie heeft Poekie vele kinderen een beetje troost, warmte en vriendschap kunnen geven! 

Maar ik heb letterlijk en figuurlijk terug wat 'ruimte' nodig...

Ruimte in de Poekie-kamer, ruimte in mijn hoofd, ruimte in mijn tijd. 


De knuffels die momenteel nog in voorraad zijn worden natuurlijk nog met veel zorg en veel liefde verpakt en naar de ziekenhuizen verdeeld! :)


Bedankt voor het begrip voor mijn besluit, ik sluit het Poekie-project graag met een goed gevoel af!  DANK JE WEL LIEVE MENSEN!!!

Vanaf volgende week kunnen jullie weer superveel Poekie-berichtjes verwachten, want na 2 weken pauze staan er hier énorm veel knuffels te wachten op 'n nieuw vriendje!

Lieve groetjes en een DIKKE knuffel,
Saskia & Poekie

Pssst... hebben jullie al deelgenomen aan de grote Poekie-Give-Away? Tot 6 januari maken jullie kans op één van de supermooie prijzen van de Poekie-sponsors (waardebonnen, patroontjes, pakketjes katoen, Poekie-juweeltjes,...)!
 


 
 

 

 

 

 

14 opmerkingen:

 1. Wat ga ik dat missen... Toch dank je wel Saskia, voor de grote inzet!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer zeg, ik had nog een hele doos vol voor je willen maken. Maar ik snap je besluit. Bedankt voor al je inzet en succes voor Robbe nog verder. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je stopt. Ik doe nog maar een tijdje mee met het poekie-project. Mijn eerste lading knuffeltjes is nog niet eens binnen en het zal al meteen de laatste zijn. Maar ik begrijp het wel dat zo'n groot project veel tijd en moeite in beslag neemt. Er zijn genoeg andere projecten om te steunen dus ik stop zeker niet me haken voor het goede doel. Desnoods lever ik zelf knuffeltjes aan een goed doel. Ik weet zeker dat je veel kinderen hebt blij gemaakt. Dikke proficiat daarvoor :)
  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel knap wat je allemaal hebt gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het kost natuurlijk ook veel tijd en energie. En het zal ook wel heel moeilijk zijn geweest om deze beslissing te hebben genomen. Maar ik neem mijn petje voor je af wat je allemaal voor het poekie project hebt gedaan. Super goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel jammer, maar ik begrijp je beslissing voor de volle 100%, het was meer dan een dagtaak geworden. Je project was en is schitterend, en al de kindjes die met Poekie zijn blij gemaakt zullen dat nooit vergeten !!!!

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Saskia, ik kan je heel goed begrijpen hoor. Tenslotte doe je dit ook helemaal alleen. Ik ga je wel missen. Hier staan ondertussen nog knuffels klaar voor jou. We spreken nog wel af.
  Hele warme groet.
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer. Maar heel erg veel dank voor je prachtige project. Er zijn er inmiddels veel die je hebt geïnspireerd, dus kinderen zullen knuffels blijven krijgen. Ik wens jou veel ruimte, tijd en liefde voor jezelf en met je gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Saskia,

  Bedankt voor alles. Het was een mooi project. Maar het is begrijpelijk dat je weer wat ruimte voor jezelf wil. Beter in schoonheid stoppen dan half werk leveren. Dat is mooi. En wie weet, start er iemand met een nieuw dergelijk project. En anders kunnen we zelf met een doos vol knuffels naar een plaatselijk ziekenhuis toestappen. Er zullen altijd en overal zieke kinderen zijn die wat troost verdienen... Jij was ons grote voorbeeld. Op onze manier doen we zeker allemaal verder... Bedankt!!!!!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan je volledig volgen, bij deze echt een dikke merci in naam van alle kindjes voor de welkome afleiding en de fonkel in hun oogjes.
  Top wat je gedaan hebt, super super bedankt Saskia!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad jammer dat je ermee ophoudt, maar dat is zeker ook wel te begrijpen, daar kruipt zoveel tijd in...
  Je hebt dat heel erg goed gedaan!!! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je inzet was geweldig! Super gedaan!! Nu tijd voor je zelf en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik begrijp je volledig , het was een mooi initiatief , ben blij da'k m'n knuffeltjes bijdrage geleverd heb , grts rita

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Saskia, een hele dikke dankjewel voor al je inzet de afgelopen tijd, voor het blij maken van al die kindjes, voor het organiseren, opvolgen, bezorgen van alle knuffels. Je hebt een heel groot hart! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)