Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 5 januari 2014

Poekie viert zijn 2de verjaardag! (give-away)

 
Het Poekie-project viert vandaag zijn 2de verjaardag! En dan vieren we feest natuurlijk!
 
Maar eerst wil Poekie iedereen nog eens van harte bedanken, want het is enkel door jullie inzet dat het Poekie-project zo mooi en zo groot is kunnen worden! BEDANKT!!
 
Bij een feest horen natuurlijk cadeautjes!
 
WOL EN ZO schenkt een waardebon van 25euro!
 
 
 
 
VICARNO schenkt een waardebon van 25euro!
 
 
 
SimSallyBim schenkt een Poekie-juwelensetje én een waardebon van 10euro, vrij te besteden op de facebookpagina van SimSallyBim!
 
 
 
KNUSSEL maakt graag 6 mensen blij met een verrassingspakketje! Ieder pakketje bevat 6 bolletjes katoen én nog een extraatje!
 
 
 
STIP & HAAK schenkt aan 2 personen een patroontje, naar keuze,  uit de webwinkel!
 
 
LadyViolet Hobbymaterialen schenkt een mooi assortiment katoen van Drops Paris en Drops Muskat (9 bolletjes)
 
 
 
 
 
 
BEDANKT lieve sponsors!!!
 
Hoe maak jij kans om een prachtig Poekie-cadeau te winnen?
 
-Neem even een kijkje in de webshops van de sponsors !
-Laat in een berichtje weten welke prijs/prijzen je graag zou winnen! Maar het zou ook fijn zijn om te lezen wat voor leuks je in de webshops hebt gezien, wat je creatieve plannen zijn, of je  momenteel een knuffel aan het maken bent voor Poekie of voor iemand anders,...
 
Plaats je  berichtje hier op het blog of op de Poekie-Facebookpagina
 
Op maandag 6 januari maakt Poekie de winnaars bekend! Veel succes!
 
 
-
 36 opmerkingen:

 1. Hallo Poekie,
  Wat een leuke prijzen geven jullie weg voor de 2de verjaardag van Poekie!
  Ik zou graag eens de waardebon van 25 euro bij Wolenzo winnen, daar ik regelmatig wel eens iets koop van materialen zoals Lammy Rio garen voor Poekie. Op de site van knussel was ik dan weer direct verkocht bij het zien van het mooie catania katoengaren.Stip en haak heeft hele leuke patronen, maar daarvan heb ik de meeste al aangekocht. In 2014 doe ik sowieso mee aan de oproep om ook de kindjes van het kamp van Bijeva een knuffeltje te schenken en als ik daarnaast nog tijd vind, maak ik er ook nog gewoon verder voor de zieke kindjes. 2014 brengt ook al verandering met zich mee, daar volgende maand ons 2de kindje wordt geboren, waardoor het drukker zal worden.Neemt niet weg dat ik zou willen/kunnen stoppen met het haken voor poekie. Ben nu nog bezig met een knuffelpopje te haken voor een dochtertje van mijn vriendin, omdat ze ook zo eentje wilde hebben zoals haar babyzusje gekregen had bij de geboorte. Wie ben ik dan om daartegen "neen" te kunnen zeggen? Daarna ga ik toch terug aan de slag voor Poekie.Wie weet, mag ik deze keer iets winnen, want zo'n geluk komt niet vaak voor. Nog vele mooie jaren voor Poekie te gaan!
  Vele lieve groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Poekie!
  Jeetje wat een verjaardagsfeest met geweldige kado's!
  Ik ben altijd bezig voor poekie en voor Sven's sterrenmutsjes, maar voor beide ben ik niet zo snel omdat ik altijd minder tijd kan haken en breien dan dat ik eigenlijk zou willen. Wol en garen voor de verschillende projecten heb ik meer dan voldoende, maar ik vind de patroontjes van A la Sascha zo geweldig! Zeker die leuke knuffeldoekjes met de ridder en de prinses! En de patroontjes van stip en haak natuurlijk. Ook de sieraden van Simsalabim zijn geweldig, had ze al eerder gezien met de kleerhangertjes, maar ik draag niet zoveel sieraden, dat mag niet op mijn stage.... Ik wens je een hele fijne verjaardag en een fijne kerstpauze (en natuurlijk fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!) Ik ga mijn kerstvakantie lekker haken en breien!

  Lieve groetjes
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Poekie,

  Ik heb echt enorme bewondering voor wat jullie doen. Ik heb zelf nog geen bijdrage kunnen leveren aan Poekie maar hoop dat in het nieuwe jaar wel te kunnen doen. Wij hadden vorig jaar een kerstmarkt op school waar ik de organisator van was. De opbrengst ging naar een weeshuis in Ghana. Daar heb ik wat kussens etc voor gehaakt. De opbrengst was € 915!!! Fijn om zulke dingen voor anderen te doen.

  Aangezien ik nog wel wat wol kan gebruiken en ik laatst al het patroon van de beer bij stip en haak heb gekocht zou ik graag kans willen maken op de cadeaubon van wol & Zo. Of het verrassingspakket van knussel. Wat een leuke webwinkel!

  Succes met je geweldige inzet voor de zieke kinderen. Ik ga in 2014 zeker wat haken!

  Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk! Gefeliciteerd dat dit mooie doel al zo lang bestaat. Ik zou graag een patroontje van Stip en Haak willen winnen. Ik kan niet kiezen welke want ze zijn allemaal zoooo leuk!! (Ik kan ook niet kiezen tussen alle mooie prijzen eigenlijk, want wolletjes kan ik ook altijd wel gebruiken maar laat ik eens bescheiden zijn ;)).
  Ik ben zelf bezig voor een ander goed doel: Sterretjes haken voor Serious Request 2013, je kunt er meer over lezen op mijn blog: http://epsiej.wordpress.com/2013/12/13/serious-request-2014/

  Heel veel succes en hopelijk blijft Poekie nog lang bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. door de handoperatie ben ik er even uit geweest, maar 2014 gaat sowieso weer een actief brei- en haakjaar worden! en dus doe ik graag mee met de give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een keuze, ik droom van een patroon van Stip en haak, de pinguin, of snuffel het konijn zijn heel schattig om te haken, lijkt me. Ook bij vicarno zou ik wel zo'n prinsessen knuffellapje uitkiezen...Bij wol en zo wilde ik weldra katoen gaan bestellen, dus weet ik ook waar ik mijn waardebon aan zou besteden.
  D>us bij Ladyviolet zou ik ook wel graag de bolletjes katoen winnen... en SimSallyBim zou me ook wel kunnen plezieren met een leuk pakket.
  Valt het op dat ik dus echt niet kan kiezen...

  IK ben voor mezelf een elise sjaal aan het haken, heb net 3 muts en sjaal pakketjes gehaakt voor de kerstswap+ die alles aan kinderen die het moeilijk hebben geven. Leuk inititiatief.
  Voor poekie zelf heb ik hier nog een niet genoeg gevulde doos met "pluisjes" staan... Dus die vul ik nog verder op! Maar de tijd vliegt soms veel te snel voorbij.
  Zal de give away ook nog eens delen op FB en ikblogjijblogt!
  Een fijne vakantie, Fijne Kerst en Creatief 2014 gewenst!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij zijn al een tijdje plannen aan het smeden om voor Poekie knuffels te maken. Noor (7 jaar oud) is een ex-patiëntje van het oncologisch daghospitaal van Leuven, en ik moest het idee geen twee keer aan haar voorstellen. In de kerstvakantie gaan we knippen en naaien, zodat er binnenkort nog meer kindjes blijgemaakt kunnen worden.
  En al die websites zijn zo mooi, elk in hun eigen ding. Moelijk kiezen wat ik het allerleukste vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe moet je uit zo'n geweldig aanbod nou 'n prijs kiezen, het is allemaal zo leuk! :D
  Eén ding weet ik wel. Ik zou super graag Clover Amour haaknaalden willen, want met dat handvat kan ik gewoon langer haken (Knussel en Vicarno hebben ze o.a.). En langer haken wil zeggen, méér haakwerkjes en kadootjes.
  En dan natuurlijk garen. En met zulk mooi aanbod zijn er dan mogelijkheden te over!
  Na de kerstvakantie gaat Breicafé Eersel trouwens weer van start. En ik bedenk me net dat het laatste goede doel waar we daar aan gewerkt hebben, zojuist is afgerond. Dat is dus een goede gelegenheid om Poekie daar ook eens bekend te maken! Wie weet wat er uit gaat komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil alles, punt, ik ben gewoon een emmer, hahahaha
  Neen, eigenlijk ben ik met alles tevreden, het is ook allemaal zo mooi...
  Momenteel ben ik 4 kerstmannetjes en 4 kerstvrouwtjes aan het afwerken, daarna 2 knuffels voor collega's en dan, eindelijk, een omslagsjaal voor mijzelf. en tussendoor nog wat verjaardagscadeautjes en poekie mag zich ook nog ana een cadeautje verwachten (als mijn zonnedeken af is).
  En dan, tsja, dan zal 2014 ook op zijn...
  Vele groetjes,
  Katleen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja, wat zou ik graag winnen ...katoen is altijd welkom dus cadeaubon van Wol en zo of van Knussel altijd welkom, ik wil knuffels voor jullie gaan maken nu ik toch al wat meer patronen heb en dit een heel mooi project is. Iedereen kent wel iemand die hiermee in aanraking komt ...
  en eigenlijk zou ik met wel met de aankoopbon van wol en zo een patroon van La sacha kunnen kopen om eindelijk nog eens iets voor mezelf te maken ...hmm , we zien wel en het zou een leuk (laat) verjaardagscadeautje zijn want ik ben jarig op 4/01 ... ;-)
  En chapeau aan de sponsors om zulke mooie dingen aan te bieden ...
  Fijne feestdagen alvast xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hieperdepiep hoeravoor Poekie's 2e verjaardag.Wat heeft Poekie al veel kinderen blij gemaakt. Laat Poekie nog jaren doorgaan, want er zijn altijd weer kinderen voor wie een knuffel een steun kan zijn.
  Wat wordt de verjaardag gevierd met prachtige prijzen uit toffe webwinkels en van gezellige bloggers. Ze hebben allemaal bijzondere eigen dingen, zoals de ontwikkeling van een eigen boek door Vicarno's mama of die mooie sieraden van SimSallyBin. Ik ben een fan van de patronen van Stip en Haak.
  Stel dat ik een cadeau mag kiezen. Dan graag een pakketje katoen (liefst Catania van Knussel). Voor het maken van het nieuwste patroon van Stip en Haak: de schattige beer. Het patroon heb ik net aangeschaft. Liefst maak ik er dan twee: Één voor bijzonder kindje uit mijn eigen buurt en één voor een kindje dat van Poekie een knuffel krijgt.
  Ik plaats zo een linkje op mijn blog en hopelijk komen veel mensen kennismaken met Poekie en Poekie in het derde jaar steunen.

  Succes met de knuffelactie en de super GiveAway, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd, Poekie!
  Ik heb het afgelopen jaar al een paar pluisjes kunnen maken voor jullie en volgend jaar mogen jullie zeker weer een pakketje verwachten!
  Daarom zou ik graag de waardebons/pakketjes van knussel, vicarno of wol en zo winnen. Materiaal, en vooral veiligheidsoogjes, heb je nooit te veel.
  Momenteel ben ik een giraf aan het haken en er liggen nog veel patroontjes te wachten.
  In januari begin ik aan de kerstversiering voor volgend jaar met het boekje Kerstballen Haken. :)

  Fijne feestdagen!
  Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke give-away! Ik hoop volgend jaar iets meer tijd te kunnen vrijmaken voor het haken(ook voor Poekie...er staat hier nog steeds een half gevulde doos klaar...)
  In elk van de sponsors hun winkeltje is zo veel leuks en zo veel inspiratie te vinden!!
  Wolletjes, patroontjes,......laat maar komen :-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. vind deze actie er leuk en wil meteen beginnen te heken met de patronen van stip en haak.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dag Poekie en Saskia,

  Proficiat met jullie verjaardag! Hopelijk komen er nog heel wat jaartjes bij, want jullie hebben een heel mooi project. Dit jaar ga ik natuurlijk weer heel wat knuffels voor jullie haken. Haakkatoen of een patroontje zijn dus altijd welkom.

  Nog 4 dagen is er een gehaakte sneeuwman te winnen op mijn blog. Doe maar vlug mee, dan gaat hij misschien ook naar een kindje in het ziekenhuis.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat Poekie en Saskia met de 2e verjaardag!!! Doe er nog maar vele bij ;).
  Na de kerstvakantie komt er weer een doosje jullie kant op. Ik hoop in 2014 nog wat mensen te kunnen motiveren om knuffels voor jullie te maken.
  Een leuke give away! Ik zou zelf het meest blij zijn met het cadeautje van Knussel of Wol en Zo.
  Prettige feestdagen!
  Leen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd Poekie! Wat een lieve sponsors heb je! Geweldige cadeaus om te winnen. Ik ben momenteel het schaap, Miss Wooly, van Tessa van Riet aan het haken. Een geweldig ontwerp. Maar schaap Suus van Stip en Haak staat ook nog op mijn wish-list. Natuurlijk zou ik heel graag een cadeaubon willen winnen, maar ook katoen is hier meer dan welkom! Ik ben blij met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kom via-via op deze site, ben nog even beduusd. Wat een super leuk project! Ik ben zeker van plan om ook 's wat knuffels naar jullie toe te sturen. Maar moet nog even door haken. (Goed voornemen voor 2014). En natuurlijk doe ik graag mee met jullie give-away. Ik vind de patroontjes zo leuk van Stip & Haak... Mocht ik ze winnen, dan wordt de 1e knuffel die ik van het patroontje maak voor het Poekie-project!

  Groetjes,
  juf Leej

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Saskia,
  proficiat met de 2de verjaardag van Poekie. Ik haak al sinds de grote vakantie knuffels voor het Poekie-project en binnenkort zal ik de eerste knuffeltjes komen afgeven. Omdat ik voorlopig genoeg materiaal en katoen heb voor de komende maanden zou ik het liefst de give-away van stip en haak winnen, een gratis patroon uit de webwinkel. Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen met haken voor het Poekie-project. Iedere week ligt er wel een nieuw knuffeltje klaar :) Dit patroontje zou ik ook zeker gebruiken voor het Poekie-project
  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met de 2e verjaardag van Poekie. Ik heb veel bewondering voor dit mooie project. Momenteel ben ik bezig met het vullen van mijn cadeautjesmand maar er liggen ook nog een aantal knuffels klaar om op gestuurd te worden naar Poekie. Die komen na de kerstvakantie. Zo fijn om te weten dat er zieke kinderen en hun families zo blij mee gemaakt worden.
  Ik doe graag mee met de give away. Ik zou graag de bon van Wol en Zo winnen of een patroon van stip en haak.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Proficiat! Had je ooit gedacht dat het Poekie project zo groot zou worden? fantastisch toch he. Ik doe graag mee met je give away en dan zou ik met de aankoopbon van Wol en zo een van de A la Sacha pakketjes kopen, wat een heerlijke sjaals en ponchos bedenkt ze toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Happy Birthday Poekie! Ikzelf heb jullie nog maar even geleden ontdekt... Was ik blij met jullie project! Doos vol knuffels en mutsjes heb ik hier al lang staan, blijft groeien dus perfect om naar jullie op te sturen. Toen las ik meer info en het zou veel beter zijn moesten mijn haaklievelingen in katoen gemaakt zijn ipv in wol... Vandaar zou ik wel graag even mee doen aan de give away actie en kans willen maken op een setje kantoengaren van Knussel... Jullie stoppen er dan wel mee (net gelezen, alle respect!) maar dat neemt niet weg dat ik verder blijf haken... Altijd iemand blij mee te maken ;-) Veel succes verder met wat je doet en bedankt voor het opzetten van dit prachtig project!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Happy Birthday Poekie! Ikzelf heb jullie nog maar even geleden ontdekt... Was ik blij met jullie project! Doos vol knuffels en mutsjes heb ik hier al lang staan, blijft groeien dus perfect om naar jullie op te sturen. Toen las ik meer info en het zou veel beter zijn moesten mijn haaklievelingen in katoen gemaakt zijn ipv in wol... Vandaar zou ik wel graag even mee doen aan de give away actie en kans willen maken op een setje kantoengaren van Knussel... Jullie stoppen er dan wel mee (net gelezen, alle respect!) maar dat neemt niet weg dat ik verder blijf haken... Altijd iemand blij mee te maken ;-) Veel succes verder met wat je doet en bedankt voor het opzetten van dit prachtig project!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Happy Birthday! Ik lees ook net dat jullie even voor wat ruimte en tijd gaan en Poekie op pauze wordt gezet... Jammer, maar alle respect en bedankt voor het opzetten van dit fantastisch project, jullie hebben ongetwijfeld veel hartjes geraakt!! Dat neemt niet weg dat ik ga stoppen met troostertjes haken ;-) Toen ik meer info ontving over het meewerken aan jullie project, ben ik op zoek gegaan naar katoengaren. Er staat hier namelijk wel een doos met knuffeltjes, mutsjes en andere lieve dingen, maar in wol en acryl.... Niet zo aangenaam voor de kindjes, dus maak ik graag kans op een verjaardagspaketje van Knussel, katoen, heerlijk, kan ik weer aan de slag :-) Veel succes verder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Van harte gefeliciteerd! 2 jaren heb je je zo ingezet voor al die zieke kinderen. Ik was een trouw volger van je blog. Ook voor alle inspiratie die ik er van kreeg!
  Ik lees dan ook net dat je na deze 2 bijzondere jaren stopt. Ik kan me voorstellen dat dat een moeilijke beslissing was! Maar wat zullen veel kinderen en ouders je dankbaar zijn geweest de afgelopen 2 jaren! Geniet van de rust en ruimte die nu zal ontstaan!

  Zelf heb ik niet gehaakt voor het Poekie project, maar voor een aantal andere doelen. O.a. mutsjes voor Rwanda en ieniemienie mutjes voor Innocent en gewoon voor leuke kadootjes. Daarom doe ik graag mee aan je give away!
  Ik zou graag mee willen dingen naar de katoenen bolletjes van Knussel of Ladyviolet.
  Geniet van de laatste zendingen!! Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een super toffe give away!
  Als ik kon kiezen zou ik voor bij "Wol enzo" gaan voor een haakpakket a la Sascha. Een verrassingspakket van "Knussel" vind ik het aller leukst want ik ben helemaal verzot op verrassingen :D

  Proficiat met jullie 2 jarig bestaan en de voorvreugde van de give away is voor mij al tractatie genoeg!

  Liefs, Mandy
  Bailey121208 op Ravelry

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd met je tweede verjaardag.
  Als ik kon kiezen koos ik voor een patroon van Stip en Haak of een kado-bon van Vicarno of het verrassingspakket van Knussel, eigenlijk valt het niet mee om te kiezen. Want van alle prijzen kunnen nieuwe knuffels gemaakt worden. Zowel voor Poekie als voor andere projecten die knuffels inzamelen voor kindjes die troost nodig hebben.

  Groetjes, Thea
  Zevenster op Ravelry

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Van harte Poekie! Ik ga graag mee in de pot voor zo'n verrassingspakketje van Knussel, omdat ik gek ben op verrassingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Van harte gefeliciteerd met het twee jarig bestaan!
  Op dit moment ben ik een (knuffel) aap aan het haken voor een van mijn oppaskindjes. Het zou geweldig zijn als ik zijn zusje ook een mooie knuffel kan geven. Ik hoop dat ik een patroon naar keuze win van stip & haak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Proficiat met de 2de verjaardag van Poekie!
  Ik zou graag ook meedoen aan de give-away maar kan niet goed kiezen wat ik graag zou winnen. Dus, mij maakt het niet uit voor welke prijs ik meedoe (alhoewel ik niet zo een juweeltjesdrager ben...).

  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke give-away !!!
  Hier staat er altijd wel iets op de haak, en het vindt ook steeds een kindje dat er zeer blij mee is. Spijtig dat poekie ermee stopt, want ik heb toch al een paar honderd knuffeltjes richting poekie gestuurd. Maar ik begrijp het tenvolle...
  Ik vind verrassingen leuk, dus speel ik graag mee voor het verrassingspakketje van Knussel.
  Groetjes,
  Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Proficiat met he tweede verjaardag.
  Ik zou graag in aanmerking komen voor de waardebon van zus en zo. Ze zijn eigenlijk allemaal even leuk om te winnen
  Liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 33. dikke proficiat met je 2e verjaardag , ik waag ook m'n kansje en laat het lot beslissen wat ik win want alles is super

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik begrijp je beslissing wel om te stoppen met heel de organisatie van Poekie. Het valt vast niet uit te leggen hoeveel tijd en ruimte er daar in kruipt. Ik heb het voorbije jaar een doos vol bijeengehaakt met knuffels naar Maaike uit Nederland gestuurd die knuffelactie.blogspot.nl organiseert. Hetzelfde project als wat jij met poekie-knuffel doet. En ook ben ik weer met allerlei handwerkjes tegelijk bezig: een bungelknuffeltje voor onze jongste dochter, tussendoor bloemetjes en visjes haken (is handig om wat reserve te hebben), een lange broek naaien voor de oudste dochter, een vink-tas en enkele ritstasjes liggen geknipt maar moeten nog genaaid worden.....
  Het zou dus fijn zijn om wat wolletjes of haakkatoen te kunnen winnen of een patroontje van Stip en Haak, die patroontjes zijn keischattig. Juweeltjes zijn niet echt aan mij besteed, als ik al iets draag is het toch meestal hetzelfde.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Bedankt voor dit mooie project! Heel jammer om te horen dat het het stopt, maar dan wel heel erg fijn dat er iets gelijkaardigs wordt gestart bij de Zonnedekens.
  Een waardebon of een verrassingspakketje van Knussel zou ik met plezier gebruiken om nog wat extra knuffels te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Dag Saskia,
  Gelukkige verjaardag aan poekie.
  Wat een lieve sponsors en wat een leuke kado's.
  Ik zou het liefst de give-away winnen van stip en haak want zij maakt steeds mooie knuffels.
  Groetjes Katleen

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)