Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 14 januari 2014

Poekie-knuffels voor de zomerkampen van BiJeVa (Anny De Windt)


 

Deze namiddag kreeg Poekie bezoek van Anny en Toon van BiJeVa. Een zeer aangename bezoek! Zij organiseren kampen voor kansarmen kinderen én helpen kansarme gezinnen. Twee prachtige mensen met een zéér groot hart!
 
Poekie vond het heel fijn om 3 grote dozen met lente/zomerknuffels aan hen te schenken. De knuffels worden tijdens de zomerkampen uitgedeeld. Mooi hé! :)
 
Anny is dé Libelle-Vrouw-Van Het-Jaar-2013. Ze heeft deze titel absoluut verdiend!! Zoveel tijd, zoveel liefde, zoveel moed... allemaal voor 'haar' kinderen! Ik bewonder haar... :)
 
Aan alle creatieve medewerkers ook nog eens een hartelijk dank! Door jullie gaan er de komende zomer énorm veel kinderen een mooie vakantie-herinnering krijgen!
 
Liefs van Poekie
xxx

1 opmerking:

 1. Ik scheef het ook al op facebook.
  Dit is een mooie samenwerking tussen 2 lieve dames met een groot hart!!!

  Het is leuk om ook een paar van mijn knuffels in de dozen te zien zitten. Fijn te weten ik deze zomer ook daar een paar kindjes een blij moment kan bezorgen.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)