Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 15 januari 2014

Poekie in het UZ Gent!

 
Vandaag moest zoon Robbe naar het UZ Gent voor de controle-onderzoeken. Alle onderzoeken zijn vlot verlopen! We namen 2 doosjes met kleine knuffeltjes mee voor de broertjes/zusjes die in De LIEving naar de opvang gaan. Voor de afdeling 'Intensieve Zorgen' namen we een supergrote zak knuffels mee! Zoals jullie op de foto kunnen zien, worden de knuffels hier mooi gepresenteerd, zodat de kindjes zelf een knuffel kunnen uitkiezen! Ook op de 'algemene pediatrie' werd Poekie hartelijk ontvangen. Een doos met grote knuffels (honden/katten/muizen) en een zak knuffels voor de 'prikkenmand'. De knuffels werden meteen bekeken en goedgekeurd! :)
Eind januari worden er ook nog knuffels op de afdeling oncologie bezorgd.
 
Lieve creatieve mensen, door jullie énorme inzet heeft Poekie weer vele knuffels aan het UZ Gent kunnen bezorgen! Hartelijk bedankt!
 
Lieve groetjes van Saskia & Poekie
xxx

2 opmerkingen:

  1. Ook hier zie ik weer snoetjes van mijn eigen knuffels. Fijn te zien dat er weer zoveel een vriendje rijgen!

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)