Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 29 april 2013

Mister J Pink op bezoek bij Poekie (een kijkje achter de schermen)

 
 
Afgelopen week had Poekie bezoek van Mister J Pink! Mister J Pink bezoekt 'goede doelen' en helpt daar dan voor 'n tijdje mee. Hier zien jullie een korte samenvatting van afgelopen week, en zo hebben jullie meteen ook een idee hoe het Poekie-project in z'n werk gaat.
 
Mister J Pink en Poekie stuurden info-mailtjes naar creatieve mensen én naar de ziekenhuizen. Ook werd er telefonisch contact opgenomen met de ziekenhuizen om afspraken te maken voor de leveringen van de knuffels.
 
 
Als de knuffels hier aankomen worden ze uitgepakt en passeren ze even langs de foto-tent.
Nadien worden de foto's nog bewerkt in een foto-programma, en dan kunnen ze op het Poekie-blog geplaatst worden.

 
Mister J Pink en Poekie hebben de afgelopen week bijna 300 'Pluisjes' verpakt!! Super hé!! 
Ook werden de knuffels voor het UZ Gent klaar gezet, maar daarover lezen jullie straks meer in een volgend berichtje.
Alle knuffels werden weer netjes gesorteerd... per seizoen, babyknuffels, dierentuinknuffels, sprookjes & monstertjes,... iedere knuffel vindt wel een plaatsje in een Poekie-doos. Nadien werden de dozen weer netjes opgestapeld, tot we weer een volgende levering mogen klaarmaken.
 
 
Poekie en Mister J Pink hadden een heerlijke week samen! De laatste dag trakteerde Poekie nog met een lekker gebakje! :)
 
Bedankt Mister J Pink voor je hulp!!
 
(en straks lezen jullie meer over de levering voor het UZ Gent. De knuffels die hier de afgelopen dagen zijn aangekomen worden deze week en volgende week op het blog geplaatst. Het was nu even druk met het inpakken van de knuffels...)
 
Groetjes, Poekie

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Poekie :)