Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 29 april 2013

Knuffels voor het UZ Gent!

 
Morgen moet zoon Robbe naar het UZ Gent voor controle-onderzoeken. Toch altijd een beetje spannend, zelfs een jaar na het einde van zijn behandeling...
 
We nemen weer héél veel knuffels mee, zoals jullie op bovenstaande foto kunnen zien. Naast de extra grote knuffels nemen we ook mee :

 
-Knuffels voor de kinderkankerafdeling. Deze keer hadden ze graag en keer individuele knuffels ipv de knuffel-tasjes. Poekie heeft er voor gezorgd dat er zowel voor de jongste kinderen als voor de tieners iets leuks bij is.

 
-Voor het eerst neemt Poekie ook knuffels mee voor de afdeling intensieve zorgen. Hier komen sommige kinderen heel onverwacht binnen... zonder knuffel. Grote knuffels, kleine knuffels,... voor iedereen een beetje troost en lief gezelschap! Ze hebben op de afdeling het  liefst stoffen en katoenen knuffels, die zeker gewassen kunnen worden.
 
 
-Op al de kinderafdelingen hebben ze een 'prikkenmand'. Na het bloedprikken of een ruggenprik of een andere prik mogen de kindjes dan iets uit de mand kiezen. Of Poekie voor knuffeltjes kan zorgen? Zeker!  


-En natuurlijk nemen we ook een grote doos vol Pluisjes mee, voor De Lieving. Dat is de opvang voor de broertjes/zusjes van de patiëntjes. Het is de 2de keer dat we Pluisjes leveren in het UZ Gent, in totaal iets meer dan 100 stuks! De andere Pluisjes gaan binnenkort op zoek naar 'n vriendje in het UZ Antwerpen en UZ Leuven.
 
Lieve mensen, hartelijk bedankt voor jullie steun en inzet voor het Poekie-project! Dank zij jullie kan Poekie morgen weer héél veel knuffels meenemen!
 
Liefs, Poekie

10 opmerkingen:

 1. Wat zijn dat weer veel mooie, lieve knuffels! Dat zal vast veel sorteer- en inpakwerk geweest zijn! Jullie ook een dikke duim voor het ganse project!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey poekie en saskia,

  wat een werk is dit geweest !!
  knap dat je dit allemaal op jou wil nemen !!

  succes voor Robbe bij de controle morgen !

  groetjes
  carine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad wat een energie en tijd je erin steekt. Prachtig gewoon. We blijven verderhaken . Veel succes voor robbe morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit weer heel hartverwarmend, zo indrukwekkend veel knuffels. In Gent zullen ze tevreden zijn.

  Veel goeds voor Robbe morgen,

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, ha. Hier zie ik mijn Pluisjes nog voor een laatste keer terug... Goed dat ze morgen naar de kindjes gaan. Bedankt Poekie en Saskia voor al het inpakwerk. Nog veel succes met jullie mooie project.
  Ik denk morgen aan Robbe en duim voor een goede uitslag.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, weer zo fijn om te lezen!! En ik duim voor weer een goede controle!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie voorraad kan je weer meenemen, super gedaan iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Poekie,

  Ik ga je binnenkort zeker nog eens helpen aan knuffels hoor :-)

  Zo te zien loopt het lekker en dat is wel heel fijn hé, geniet van al de steun van deze lieve mensen voor al de kindjes.

  Knuffel, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Poekie,

  Ik ben sprakeloos gewoonweg. FANTASTISCH!!!
  Op naar de volgende levering...

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dit weer te lezen,

  groetjes Rein.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)