Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 27 maart 2013

We Love Marie Fonds (project in de kijker)

 
Deze keer zet Poekie graag het We Love Marie Fonds vzw in de kijker.
 
Het fonds werd opgericht na het overlijden van de driejarige Marie in 2012.In die periode verbleef onze zoon Robbe ook in het UZ Gent. Ik leerde daar de mama van Marie kennen, en haakte een knuffeltje voor Marie en haar zus. Maar Marie verloor in korte tijd de strijd tegen kanker. De ouders, familie en vrienden kregen zoveel steun van hun omgeving dat een fonds werd opgericht. Vandaag verzamelt het We love Marie fonds vzw geld in. Niet alleen om zieke kinderen bij te staan, maar ook de familieleden van jonge patiënten te helpen en de oncologische afdeling van het UZ Gent te steunen.

Via het We Love Marie Fonds wordt ook de waardevolle boodschap van Marie doorgegeven : liefde, vriendschap en verbondenheid, iets betekeken voor anderen. Dat is iets wat kleine grote Marie aan iedereen wil meegeven.

We Love Marie organiseert regelmatieg acties : een prachtige kerstmarkt, Antwerpen 10 Miles via sponsoring, verkoop paaseitjes,...

Dikke knuffel voor Marie*, haar familie en alle lieve mensen die het We Love Marie fonds steunen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Poekie :)