Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 27 maart 2013

Knuffels (én Pluisjes) voor het UZ Gent! :) 
40 lente-pakketjes voor het UZ Gent... en al 50 Pluisjes!
 
Ik kreeg vorige week bericht van mama Vanessa dat Jonas vandaag naar het UZ Gent moest voor zijn nabehandeling. En ze hadden nog plaats in de auto voor Poekie-knuffels. Dus nam ik contact op met de afdeling kinderoncologie om hen te verwittigen dat er weer vele knuffelpakketjes op komst zijn. Met de Paasdagen hebben ze al vele kadootjes om uit te delen. Het kan dus zijn dat er een gedeelte van de pakketjes naar de algemene afdeling pediatrie wordt gebracht. Daar zijn de kinderen ook steeds blij met een Poekie-pakketje.
 
Ik informeerde of Poekie eind april (als Robbe op controle moet)  Pluisjes kon meebrengen... Natuurlijk, maar ze konden nu ook al Pluisjes gebruiken! Tijdens de schoolvakantie komen er namelijk vele broers/zussen naar De Lieving ( opvang & speel-en leefruimte in het UZ Gent voor de broers/zussen). Dus Poekie vulde een mand met 50 Pluisjes! Mooi hé!
 
En eind april worden de overige Pluisjes dan verder verdeeld! Het zou fijn zijn als de Pluisjes hier tussen 15 en 25 april aankomen (liefst niet tussen 8 en 15 april, want wegens 'vakantie' zijn we dan niet altijd thuis.) Alvast hartelijk bedankt! :)
 
 
Lieve creatieve mensen, allemaal nog eens BEDANKT voor de vele mooie knuffels, voor de leuke Pluisjes! Zo kunnen we samen de kinderen een glimlach bezorgen! :)
 
Groetjes van Poekie!

4 opmerkingen:

 1. Oh wat super om een paar van mijn pluisjes zo mooi ingepakt te zien. Hopelijk kan ik er nog een paar afkrijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal alleraardigst uit. Wat gaan ze blij zijn in het ziekenhuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1 woord gewoon: Fantastisch!
  En vele blije kindergezichtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)