Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 30 juni 2012

Patroontje Bob De Robot!


Groetjes van Bob De Robot! Kennen jullie Bob? Bob is één van de hoofdfiguren uit het Poekie Boekje.
Wil je ook een Bob De Robot haken... voor jezelf, je (klein)kinderen of de kindjes in het ziekenhuis? Dat kan... want het patroontje is te koop in de Poekie Shop voor maar 1euro! Oh ja, er zijn ook patroontjes te koop van Poekie en Muisje Muis!
Bob De Robot is eenvoudig om te haken, met vasten en stokjes. En door de afwisseling van kleuren gaat het ook snel vooruit! Ik haakte Bob De Robot met de mooie wol die ik van Lady Violet Hobbymaterialen heb gekregen. Neem zeker eens een kijkje in hun webwinkel... wol, materiaal voor juweeltjes, materiaal om kaarten te maken,... ze hebben een heel uitgebreid assortiment hobbymateriaal!

Poekie gaat ook genieten van een welverdiende zomervakantie! Even geduld dus als je knuffels nog niet op het blog staan, even geduld dus voor Poekie Nieuws,...

Lieve en zonnige groetjes,
Saskia & Poekie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Poekie :)