Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 18 januari 2012

Lady Violet op bezoek!


Nora en Vicky (moeder & dochter) van Lady Violet Hobbymaterialen hebben ons een bezoekje gebracht. Ze hadden superlieve knuffels bij voor het Poekie-project ... en bollen wol om het project te sponsoren!! Alvast hartelijk bedankt! Ik heb 2 kleine wol-pakketjes gemaakt voor een give-away... meer nieuws volgt nog! :)

Ben je op zoek naar hobbymateriaal... wol, katoen, fimo, knopen, kralen, scrapboekmateriaal,... neem dan zeker een kijkje in de webwinkel!

Nora en Vicky hebben ook nog een mooie give-away op hun Facebook-pagina. Als er 50 'likes' zijn, verloten ze een mooie bedelketting!! Veel succes!

Lieve knuffel, Poekie :)

2 opmerkingen:

Dank je voor je reactie! Poekie :)