Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 19 januari 2012

De knuffelbende van Marlies en Meg!Marlies (My Scrapping Space) en haar dochtertjes Meg zijn creatief bezig geweest voor het Poekie-project. Meg maakte een lief popje, een schattige zebra en een vrolijk vilt-monstertje! Bedankt Meg!
Mama Marlies zorgde voor een skatermeisje (met mini-skateboard in haar rugzakje!), een teckel en 2 toffe 'TjikTjakes'... de gekko's!Hartelijk bedankt voor de knuffelbende!
Poekie :)

5 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdjes allemaal, zelf ben ik zo onhandig met haken enzo maar heb een nederlandse swapper (Sieta) wol en postzegels gestuurd en zij is zo lief daar iets van te maken. Goed geregeld toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn er al veel prachtige knuffels gemaakt.
  Ook deze zien er weer geweldig mooi uit.
  Ik heb inmiddels al wel wat gemaakt maar wil het pas tegen de tijd dat jij ze gaat brengen naar je opsturen.
  In de tussen tijd kan ik nog lekker er wat bijmaken toch?

  Liefs van Sieta

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)