Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 5 februari 2014

Mooie reacties en foto's!

Christine : het is een formidabel initiatief,ons kleinzoontje ligt reeds 3 weken in het uz in gent in de intensieve zorgen, Poekie is er ook langs geweest heel erg bedankt hiervoor!

Vanessa : Bedankt voor jullie leuk initiatief mijn dochterje van 3 is via spoed gehecht in Alma ziekenhuis te Eeklo en heeft een mooi tasje gekregen met een konijntje in en is er super blij mee! En ik vind het super dat jullie zoiets leuks voor de kindjes doen en dat dan nog vrijwillig. Ik denk eraan om cursus breien te volgen. Bedankt allemaal!

Katelijne : Zowat een half jaar geleden bracht mijn jongste dochtertje ruim 3 weken door op IPZ. Ze was in de wolken met de gehaakte schildpadknuffel die ze daar uit de mand mocht kiezen. Bedankt ! xx

Liselot : Onze Thor is vandaag opgenomen op intensieve zorgen in het UZ Gent. Hij kreeg onmiddellijk een vriend. We noemen hem Poekie. Hij vindt het superfijn, en wij ook. Dankjewel en proficiat voor jullie werk! Het is een fantastich initiatief!


(Luca, zoontje van Maaike - Intensieve Zorgen UZ Gent)
 
(Thor)
 
Lieve creatieve mensen, Poekie wil jullie van harte bedanken voor jullie énorme inzet van de afgelopen twee jaar! En hopelijk blijven jullie allemaal knuffels maken voor de kinderen! :)
 
Liefs, Saskia & Poekie
xxx

 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Poekie :)