Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 21 januari 2014

Knuffels voor het AZ Middelheim Antwerpen

 
Deze voormiddag kwam Debby even op bezoek bij Poekie. Debby is verpleegkundige op de kinderspoeddienst van het AZ Middelheim in Antwerpen. Poekie had een extra grote lading knuffels klaar staan! Eén grote doos vol winterknuffels en een kleine doos met winterknuffeltjes voor de prikkenmand! Maar ook nog een grote doos en twee zakken met 'allerlei-knuffels', en een doos met kleine 'allerlei-knuffels' voor de prikkenmand. En dan nog een paar Poekie-puzzeltjes.
Zo, de komende tijd zal er dus geen tekort aan knuffels zijn in het AZ Middelheim! :)
 
Debby, hartelijk bedankt voor het vervoer van de knuffels én voor je enthousiasme voor het Poekie-project. Het was alvast een zeer aangename samenwerking!
 
Nu staat er enkel nog maar een doos knuffels klaar voor de afdeling oncologie van het UZ Gent, en dan zijn alle knuffels de deur uit! Miet Verbeke, van Zonnedekens/Zonneknuffels, komt binnenkort langs om wol en stofjes te halen, verpakkingsmateriaal, de doos met 'reparatie-knuffels, al een doos met knuffels voor hun opstart, ... En dan is de Poekie-kamer leeg!
Poekie zal jullie zeker op de hoogte houden hoor!
 
Lieve groetjes
Poekie
xxx

2 opmerkingen:

  1. Hmm... ik denk dat ik die debby ken... zal het haar eens vragen aan de schoolpoort of zij het is. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vaarwel, mijn lieve pinguïn en vele sneeuwmannetjes.... Maak de kindjes blij...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)