Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 23 oktober 2013

Mooie reacties...

Brigitta : Mijn dochtertje was net 5 dagen opgenomen in het ziekenhuis maar nu terug zo gezond als een visje. Deze middag kreeg ze een klein konijntje van jullie! Ze is er super blij mee! Dank u!!!

Tine : Wij kregen gisteren op 5K12D UZ Gent een leuke knuffel voor Lukas en zijn zus. Dikke merci! Super leuk project!

Maaike :  Wij kregen een paar maanden geleden een knuffeltje op de Intensieve Zorgen. Dank je wel!! ons zoontje is nog klein... Maar wel al gehecht aan z'n knuffeltje! 't Is dan ook een super mooi initiatief van jullie!

Caroline : Mijn dochtertje mocht net een pop in ontvangst nemen en  dat deed traantjes toch sneller verdwijnen, bedankt! 

Fijn om te lezen dat de knuffels een glimlach, een beetje troost en veel vriendschap brengen! Lieve mensen, Poekie wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor al die mooie knuffels die jullie voor de kinderen maken, super! DIKKE knuffels xxx5 opmerkingen:

 1. Toch leuk om dit eens te lezen!

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om de reacties te lezen van de patiënten of de ouders :) Zelf werk ik in uz pellenberg (een stuk van uz leuven). Komen er hier ook knuffels van jullie terecht op de kinderafdeling? Dat zou hier zeker ook worden gewaardeerd!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)