Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 28 september 2013

Superveel knuffels en cupcakes van Ann!!!

 
 
Zoveel knuffels, zoveel mooie cupcakes, .... allemaal gemaakt door Ann Delvaux! Ann is een 'vaste waarde' sinds de opstart van het Poekie-project. Met veel enthousiasme haakt ze in haar vrije tijd deze lieve knuffels. En Ann zet zich ook graag in als vrijwilligster voor een poezenopvang in haar buurt.
Een mevrouw met een gouden hart! :)
 
 
Ann, Hartelijk bedankt voor je énorme inzet voor het Poekie-project, en ook voor de aangename gesprekken die we hebben als je de knuffels komt afgeven! Je prachtige knuffels, groot en klein, gaan volgende maand op zoek naar een nieuw vriendje!
 
 
Groetjes aan Gismo en Kasper (de katten van Ann)!
DIKKE merci van Saskia & Poekie!

3 opmerkingen:

 1. Zalig om zoveel mooie knuffels te mogen bewonderen. Knap gedaan.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige knuffels, stuk voor stuk, allemaal apart en supermooi gemaakt! Grote bewondering hoor voor Ann! En Poekie's voorraad is weer aangevuld!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw, wat een hoop knuffels!

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)