Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 24 augustus 2013

Reacties UZ Antwerpen + foto's


Poekie heeft genoten van een deugddoende vakantie!
 
 Vol energie gaan we nu weer verder met het Poekie-blog. Poekie start graag met een paar hartverwarmende reacties vanuit het UZ Antwerpen.
(Lieve Tina is ook te zien in de Libelle-tv reportage, die op 8 oktober zal worden uitgezonden (telenet-kanaal 18))Anik : Beste mensen van Poekie, Mijn zoontje kreeg een prachtige knuffel van jullie in het UZA! Een heel fijne verrassing én hartverwarmend. Véél dank!

Natasja : Ik wil je bedanken voor de knuffels voor Tina, jouw werk brengt verlichting. Haar vis moet overal mee, zoals de ok en recovery. Maar we gebruiken haar vis ook om in de poppenbuggy te leggen waarmee ze dan zelf gaat wandelen om haar motoriek toch te bevorderen. Heel veel succes aan u en uw gezin en nogmaals bedankt.

(Tina)
 
 
Freija : Mijn zoontje kreeg vorige week, na meer dan drie jaar wachten, eindelijk zijn nieuwe nier. Daar was hij natuurlijk superblij mee, maar hij was zo mogelijk nog meer blij met de Poekieknuffel die hij ook kreeg. Alvast bedankt voor jullie knuffel, een dikke proficiat met het initiatief!

(Jules in het ziekenhuis, zotte foto van Jules -met z'n voeten aan z'n armen :), broer van Jules met een Pluisje-knuffel)
 
 
Ondertussen zijn er nog kleine knuffeltjes aan de afdeling algemene pediatrie geschonken. De knuffels zijn voor de 'prikkenmand'. Een hartelijk dank aan Sandra Collet, die steeds voor de levering van de knuffels zorgt! :) 

 
 
Zomerse groetjes!
Poekie

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat het echt van betekenis is op zo'n moeilijke momenten, mooi ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk te zien dat de kinderen zo veel vreugde en warmte ervaren van hun Poekie knuffels !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo weten we weer waarom :-) Fijn dat je een deugddoende vakantie had!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat we mogen meegenieten van de bevestigingen dat onze knuffels zo gewaardeerd worden.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)