Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 20 juli 2013

'Bedankt' vanuit het ziekenhuis AZ ALMA campus Eeklo!

 
In juni kreeg Poekie een mailtje van Isabel. Zij is verpleegkundige op de spoedopname van het ziekenhuis AZ Alma campus Eeklo. Isabel volgde een cursus in het UZ Gent, en zag daar de Poekie-knuffeltjes. Of Poekie ook knuffeltjes in Eeklo kan bezorgen....? Natuurlijk! Poekie stuurde een doos met kleine knuffeltjes op. En daar waren ze blij mee...
 

Isabel : De knuffeltjes zijn supergoed aangekomen ! Wij hebben ze al heel erg goed gebruikt ... we hadden een kindje met een zware bovenbeenfractuur en .... een paar dagen nadien even op bezoek geweest en ...ja hoor wie zat daar nog steeds op het bedje : het poekie knuffeltje dat we meegaven vanuit spoed ... Toch super ! Ouders ook heel aangenaam verrast en de flyer hangt uit in de pediatrische box . Mijn collega's letterlijk in de wolken .... dit is echt leuk !
 
Olivier : Liefste Poekie en Saskia,  Wij zijn super super blij met de lieve knuffeltjes in AZ Alma . Heel erg bedankt in naam van alle verpleegkundigen en in naam van alle kindjes die aan onze goede zorgen worden toevertrouwd ! AZ Alma : zorg met een hart ...mede dank zij POEKIE geen slogan maar een realiteit !!

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een beloning op je werk! Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo fijn,
  ik ga ook knuffeltjes voor poekie haken :-)
  komt helemaal goed ik zal ook een linkje van deze blog op mijn blog zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat de knuffels hier ook zo dicht in de buurt terecht komen. Tegen september zal ik er weer een paar af hebben ;-)

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een warme reacties weeral. We gaan nog door met het maken van knuffels...
  Grtjs
  Daniêlle

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)