Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 5 mei 2013

Reacties op de Poekie-knuffels!


Sanne K. (psychologe afdeling kinderoncologie UZ Antwerpen) : Je mag zeker doorgeven dat de reacties bij elke knuffel/zakje dat uitgedeeld wordt, superenthousiast zijn! Echt een fijn project! Zeker voor herhaling!
 
Annelore (medewerkster De LIEving UZ Gent) : we hebben de Poekies gisteren goed ontvangen!
Waaw, prachtige knuffels! Het was een drukke dag in deLIEving gisteren, we kregen een twintigtal kinderen over de vloer, en konden elk kind heel gelukkig maken met een knuffel! We verdeelden nog pakketjes over de algemene pediatrie, en de dagkliniek was ook heel tevreden (0k12d).  
Een welgemeende dank u wel! Groetjes uit deLIEving!
 
Miss Creatuurtje (ging op bezoek bij zieke Casper) : Casper  kreegeen tijdje geleden in het ziekenhuis een echte Poekieknuffel. Maar toen vernam Poekie via mijn blogberichtje dat Casper gek is van piraten. Poekie kroop spontaan in de haakpen en haakte deze geweldige piratenmuis voor Casper, zo kreeg hij een echte Poekie-knuffel op maat. In naam van Casper: heel erg bedankt!!! En ook hier werden broer en zus niet vergeten ... ... een kind gelukkig maken, bestaan er veel meer mooiere dingen??
 
Lies (mama van Babbe) : Babbe wacht vandaag op haar operatie. Ze kreeg zonet een poekie-knuffel. Hij helpt haar de honger te vergeten :) Bedankt!
 
Helga (mama van Mira en Hanna) : Gisteren mocht ik een pakketje van Poekie gaan afhalen bij de post. Het was hier weer groot feest! Zowel Mira als Hanna zijn superblij met hun giraf en uiltje (én de konijntjes)!. Mira vindt haar giraf zelfs liever dan Ernie (haar lievelingsknuffel, dat wil dus wat zeggen :) Ernie is nog altijd de leukste, maar haar giraf is de liefste! Ze loopt er hier ook al de hele dag mee rond. Missie meer dan geslaagd dus! Dank je wel! liefs, Helga xxx
 

 
 
 

6 opmerkingen:

Dank je voor je reactie! Poekie :)