Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 9 mei 2013

Een 'zonnedeken' voor Robbe! :)


Robbe kreeg een prachtige Zonnedeken! De ene kant is zachte fleece, met een print van hondenpootjes. De andere kant is gemaakt uit supermooie stofjes met afbeeldingen van verschillende hondenrassen, en ook hondenpootjes!
 
Robbe was superblij met zijn persoonlijke deken! Hij is nu al wel een jaar uit behandeling, maar toch... een gezellige & warme deken doet altijd deugd!
 
Ik leerde Miet Verbeke in het UZ Gent kennen. Ze is een superlieve dame en de kracht achter de organisatie van Zonnedekens. Ze bezorgen heel regelmatig dekens in het UZ Gent aan de kinderafdelingen. Zo was Miet deze week ook in het ziekenhuis... en ze maakte foto's van de Poekie-knuffeltjes, die jullie hier straks kunnen zien. Toch super dat ze daar aan denkt! :)
Fijn dat ik steeds op je kan rekenen Miet! :)
 
 
 
Ben jij ook handig in het haken, breien of naaien/quilten van dekentjes? Wil jij graag een handje toesteken? Of wil je al die mooie dekentjes eens op foto zien? Neem dan zeker eens een kijkje op de Infopagina van Zonnedekens of volg Zonnedekens op Facebook!
 
 
 
Miet en medewerkers van Zonnedekens... hartelijk bedankt namens Robbe!!
Poekie wenst jullie nog héél veel succes met jullie mooie initiatief!
 
DIKKE knuffel van Poekie xxx
 
 
 

1 opmerking:

  1. Mooi dat jullie elkaar helpen en samenwerken!!! Het zijn 2 mooie projecten. Chapeau!

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)