Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 12 mei 2013

140 knuffels van Simonne!! :)


Jawel... 140 knuffels!!! :)
Simonne mailde me vorige zomer. Zij kende mij van aan de schoolpoort van de lager school, want haar kleinkinderen gaan daar ook. Maar ik kende haar niet... tot we elkaar 'n keertje in het dorp tegenkwamen! :) Simonne is héél enthousiast aan de haak gegaan voor het Poekie-project! Telkens ik haar tegenkwam vertelde ze me dat ze nog steeds knuffels aan het maken was. En vorige week kwam ze dan de knuffels naar Poekie brengen... vele zakken vol knuffels... heel indrukwekkend!! Ik heb ze nageteld... zo'n 140 knuffels!! Grote knuffels, kleine knuffels, Pluisjes,... Een deel van de knuffels is ondertussen al ingepakt, voor de kinderen van het UZ Antwerpen. De andere knuffels mogen nog even hier blijven logeren!
 
Beste Simonne, hartelijk bedankt voor je énorme inzet voor het Poekie-project!!!
DIKKE knuffel van Poekie
xxx

4 opmerkingen:

  1. wooooowwwww... Dat is echt mega goed gedaan seg!! Knap!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje !!! Zo veel vrolijke knuffels bij elkaar !!! Dat moet vast héééééél veel tijd in beslag genomen hebben ! Knap gedaan ! Ze zien er trouwens allemaal even schattig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat is om even sprakeloos van te worden!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)