Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 16 april 2013

Supermooie knuffels van Ann & Hilde! (+patroontjes)


 
Poekie was vandaag druk bezig met foto's maken van al die knuffels die hier de afgelopen tijd zijn aangekomen! De komende dagen mogen jullie dus vele berichtjes verwachten!
Hier zien jullie al de supermooie knuffels van Ann Delvaux! Ze is ondertussen een trouwe Poekie-knuffel-haakster! Ann ontwierp zelfs een paar Poekie-patroontjes!
 
 
 
 
Het patroontje van deze Poekie-kat wordt binnenkort op het blog geplaatst! Goed hé!


 
En heb je nu al zin om een Poekie-sleutelhangertje te haken, kijk dan eens in het mapje van de patroontjes! Daar kan je beide patroontjes vinden, met een hartelijke dank aan Ann Delvaux!

 

 
Een collega van Ann, Hilde Laureys, maakte deze schattige handpopjes!
 

 
En tenslotte nog een lading Pluisjes van Ann!
 
Beste Ann en Hilde, hartelijk bedankt voor al deze toffe knuffels! Daar gaat Poekie weer heel veel kinderen blij mee kunnen maken hoor!
 
Poekie :)

3 opmerkingen:

Dank je voor je reactie! Poekie :)