Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 20 januari 2013

De doos van Ellen en Jeanine!


Ellen (Ellentjes Creahuisje) en Jeanine (Jeanines Hobby) vulden samen een doos met knuffels voor de kinderen in het ziekenhuis! De baby-knuffels van Ellen waren zéér welkom, want knuffels voor de allerkleinsten heeft Poekie niet in overvloed. De sneeuwmannetjes van Jeanine hebben ook al nieuwe vriendjes gevonden. Afgelopen dinsdag namen we namelijk een 40-tal winter-Poekie-pakketjes mee naar het UZ Gent.
Lieve dames, hartelijk bedankt voor al dit moois!

Een DIKKE winterknuffel van Poekie!
xxx

8 opmerkingen:

 1. Dag Saskia,

  Wat een mooi bericht heb je er van gemaakt. Ik heb het al gedeeld op facebook en zal nog een linkje plaatsen op mijn volgend blogbericht. Hopelik kan ik daarmee weer een paar mensen warm maken om knuffels te maken voor Poekie.
  Alle winterknuffels die je deze week bezorgde kwamen juist op tijd... Zo hebben deze kinderen toch ook een beetje sneeuwpret...

  Nog veel succes met jouw heel mooi project.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gosh Saskia , wat een leuke en mooie knuffels krijg je steeds weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie knuffels allemaal, dat giraf-dekentje is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi bericht, heb je geplaatst Saskia!
  ik denk wel dat we nog dingen zullen maken en ik maak graag knuffeldoekjes.

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)