Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 21 oktober 2012

Zachte knuffels van Mamarina


Enkele weken geleden had ik een fijne ontmoeting met Mamarina. Ze reisde een heel eind met de trein om deze superzachte en lieve knuffels aan Poekie te bezorgen. We gingen samen lunchen, hadden een gezellige babbel,...Ja, Poekie brengt de mensen dichter bij elkaar! Mamarina is mama  van vogelman (21), vlinderkind (19) en voetbalzoon (14). Meisje van den buiten, buitenmeisje. Ze houdt van haar kinderen, de natuur en dieren. En wordt vrolijk van mensen die creatief bezig zijn.


Hartelijk Mamarina voor al dat moois!

Lieve groetjes van Poekie :)

3 opmerkingen:

  1. :), we gaan dat nog eens overdoen, eerst nog even aan de slag, aan de knuffels dan, voor al het moois dat je ermee doet!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)