Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 11 september 2012

Bedankt Juf Renée en leerlingen!


Poekie heeft het druk gehad de afgelopen week... Robbe startte in het 1ste jaar secundair, en er moesten boeken worden gekaft, mappen in orde worden gemaakt... En natuurlijk moesten we even wennen aan de nieuwe routine!

De afgelopen 6 jaar, de periode van de lagere school, kreeg Robbe zedenleer-les van Juf Renée. De juf was meteen superenthousiast toen ze over het Poekie-project hoorde. Met plezier schonk ze een selectie van haar schilderijtjes, voor de tienermeisjes in het UZ Gent. Hartelijk bedankt Juf Renée!
Ze geeft ook nog les in Groenlaar, een type 8 school. Enkele leerlingen van de eindklassen maakten 2 prachtige 'snoezelkussens' onder leiding van juf Mireille, de ergotherapeute. Poekie wil ook hen graag bedanken! :)


Groetjes van Poekie :)

1 opmerking:

  1. Wat zijn dat mooie schilderijtjes en hele leuke knuffels!! heel knap gemaakt allemaal

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)