Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 24 april 2012

Jailhouse & Blue Lagoon! En een leuk boek!!



Marcella Mercks  maakte speciaal voor het Poekie-project deze 2 lieverds! Er zat ook een leuk briefje bij...
"Amineko vriendjes Jailhouse & Blue Lagoon gaan verhuizen naar vriendjes van het UZ Gent. Ze houden erg van knuffelen, dat kun je zo wel zien. Ze zijn altijd bij je, ook als je slaapt. En als je wakker wordt, dan zie je ze als eerste. Je kunt ze alles vertellen. En als je een keertje bang of verdrietig bent, dan troosten ze je. Sla maar gauw je armen om ze heen, dan weten ze dat je van ze houdt. Ze houden wel 1000 keer van jou!"

Marcella heeft een leuke blog, Wollebol  en je kan haar ook vinden op Hyves.

Ik kreeg nog een supertof kado van Marcella! Haar allereerste boek 'sieraden haken'! Toffe en creatieve ideeën!
"Marcella laat in dit boek zien hoe je met garen en een haaknaald de mooiste sieraden kunt maken. Ze haakt bloemen, schelpen en franjes en maakt hiermee kleurrijke en stijlvolle sieraden. Met haar duidelijke 'toer-voor-toer' beschrijvingen is het voor iedere hobbyist mogelijk één of meer van haar kettingen en armbanden te haken."


Lieve Marcella, hartelijk bedankt voor de knuffels én het leuke boek!
DIKKE knuffel van Poekie!

1 opmerking:

  1. Schattig ! Zo leuk met dat "verlopende kleur garen " Daar gaan zeker weer kindjes blij mee zijn !

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)