Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 21 april 2012

Een prachtig initiatief van 3 prachtige meiden!!

Kijk eens wat deze 3 vriendinnen voor Poekie doen... PRACHTIG!!! Yentl woont bij ons in de straat. Ze is graag creatief bezig en bedacht zelf dit initiatief. Samen met 2 vriendinnetjes zet ze zich in voor het Poekie-project. Ze krijgen alvast veel steun van hun familie, buren en van de school.


Hallo,
Wij zijn Dina, Yentl en Kato en we zitten in het 4de leerjaar in de Eikenlaar te Reet.
Dit jaar kreeg een jongen van het 6de leerjaar in onze school kanker. Gelukkig gaat het nu al beter met hem. Zijn mama, Saskia Imbert, richtte het Poekie-project op. Ze maakt samen met andere vrijwilligers knuffels en geeft die aan de zieke kinderen in het ziekenhuis. Dat vonden wij tof en we wilden ook iets doen. Maar knuffels maken is nog een beetje te moeilijk. Daarom maken wij armbandjes en sleutelhangers en die verkopen we. De opbrengst hiervan willen we aan het Poekie-project schenken zodat Saskia en haar helpers nog vele kinderen gelukkig kunnen maken.
Wil jij ons daarmee helpen?
Een armbandje kost 1 euro en een sleutelhanger kost 2 euro.
Dina, Yentl en Kato... jullie krijgen alvast een DIKKE knuffel van Poekie!!

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig initiatief van deze meisjes! Zij verdienen zelf ook wel 100 lieve knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuk idee!
    Die sleutelhangers zijn echt heel schattig! Ik zie er al een knuffel in verschijnen ;).
    Ook de armbandjes zijn heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)