Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 10 maart 2012

Amigurumi Bug

Viviane van Amigurumi Bug maakte deze supertoffe knuffels voor het Poekie-project! Ze werkt als vrijwilligster voor het ,Doppahuis vzw. Doppahuis vzw is een cursus- en ontmoetingscentrum te Hasselt.
Al bijna 30 jaar organiseert het Doppahuis vorming én ontmoeting voor (jong)volwassenen. Mannen en vrouwen, jongeren, werkend of niet, gepensioneerden, autochtoon of allochtoon. Ze dragen diversiteit hoog in het vaandel! Je leert hier bij in een warme en gemoedelijke sfeer. Viviane leert je daar op een paar uurtjes tijd  een leuke knuffel haken.  


Hartelijk bedankt en lieve knuffels van Poekie! :)

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat ze iemand heel gelukkig zullen maken en een glimlach op een kindjes gezichtje toveren , Nog veel succes met jullie project

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)