Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 22 februari 2012

Lady Violet

Lady Violet Hobbymaterialen maakte ook nog een leuke vis en een lieve krokodil voor Poekie! Weet je nog dat ik van hen een grote doos vol wol had gekregen, voor het Poekie-project!? Ondertussen heb ik een 8-tal pakketjes wol uitgedeeld. Via een give-away hier op het blog, aan creatieve mensen hier uit de buurt, aan haakfamilie/vrienden,... Nogmaals hartelijk bedankt Nora & Vicky! In het volgende bericht toon ik jullie graag wat Mama Julia en Zus Anja met de wol hebben gemaakt! :)
Wisten jullie ook al dat er een Lady Violet Webwinkel is, vol met leuk materiaal voor de creatievelingen! Breien, haken, borduren, kaarten maken,... Al het materiaal kan je in de webwinkel vinden/bestellen! En via Facebook kan je ook op de hoogte blijven van de acties van Lady Violet!
Lieve groetjes van Poekie :)

1 opmerking:

Dank je voor je reactie! Poekie :)