Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 28 februari 2012

Atelier Sassies Creaties


Deze prachtige pop is gemaakt door saskia van Atelier Sassies Creaties! Saskia is gehuwd en heeft een zoon. Via haar blog wil ze jullie op de hoogte houden van wat er zicht afspeelt binnen haar gezin. Ook wil ze jullie laten zien dat ze leuke poppen maakt! Saskia maakt poppen voor decoratie, en poppen om mee te spelen.
De pop die ze voor het Poekie-project heeft gemaakt, heeft een mooie spijkerjurk aan, gebreide slofjes en een gebreide sjaal. De jurk is afgewerkt met een leuk vrolijk biaisband. Hier gaat een lieve meid héél gelukkig van worden hoor Saskia! :)

Lieve groetjes, Poekie :)

1 opmerking:

  1. Heel erg graag gedaan en heel veel succes met het Poekie project maar volgens mij heb je dat al.

    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)