Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 9 januari 2012

Vandaag bij de post...

.tonBouton. bezorgde via de post deze toffe knuffel! Er was ook een leuke kaart bij... "Deze knuffel lag al een tijdje te wachten op een bijzondere vriend en hoopt gauw via het Poekie-project iemand blij te maken. Door z'n lange oren kan je hem ook ergens ophangen, wat in het ziekenhuis wel handig kan zijn..."

Bedankt Sophie en knuffel van Poekie :)

6 opmerkingen:

 1. Wat is hij prachtig!!

  Ik ga half februari richting mijn ouders dus zou dan wat kunnen afzetten bij jou, maar ik mail er binnenkort nog voor als ik meer weet welk uur enzo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer schattig uit! Vooral het gebruik van het groen in zowel de knopen als in de oren geeft een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn dat hij zo goed aangekomen is! En weer eentje bij op de teller :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker vrolijk, lekker speels en die oren is ideaal voor kindjes om hem overal mee naar toe te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)