Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 10 mei 2013

Verdeling 'Pluisjes'!


 
Deze week zijn er 2 grote dozen met 'Pluisjes' vertrokken. Eén doos voor het UZ Leuven, de andere voor het UZ Brussel. Piri, een toffe medewerkster van Bednet, zal de knuffels aan de ziekenhuizen bezorgen in de loop van de komende weken. Dank je Piri!
 
 
Nu staat er nog een doos Pluisjes klaar voor het UZ Antwerpen... en dan zijn ze allemaal de deur uit! Een 300-tal Pluisjes zijn er dan verdeeld naar de patiëntjes en hun broertjes/zusjes! Super!!
 Nogmaals hartelijk bedankt voor al die mooie en unieke Pluisjes!!
 
Poekie
xxx
4 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo al die pluisjes! hier worden nog steeds knuffels genaaid voor jullie super project! wil alleen een hele doos vol hebben anders vind ik het zonde van de pakketpost naar België. Als je dan toch een doos moet sturen wil ik ook een grote hele volle doos sturen:) hebben jullie natuurlijk ook veel meer aan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GEWELDIG om te lezen!! Zoveel Pluisjes, het is niet te geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie hier weer veel van mijn eigen gemaakte Pluisjes tussenliggen. Leuk om ze nog eens terug te zien en te weten dat ze nu echt door een kindje geknuffeld zullen worden....
  Doe zo voort Poekie met dit hele mooie project...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)