Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 9 mei 2013

Poekie-knuffels op de afdeling pediatrie in het UZ Gent!

 
 
Gisteren brachten de medewerkers van Zonndekens een bezoekje aan de afdeling pediatrie van het UZ Gent, om er nieuwe dekentjes af te geven. Miet, de verantwoordelijke van Zonnedekens, zag er de Poekie-knuffels, en maakte er een foto van (want dat was ik vorige week vergeten te doen...). Bedankt Miet!
 
En Poekie kreeg ook nog een mailtje van Dries N., de hoofdverpleegkundige op de afdeling algemene pediatrie :
 
"Beste, De knuffels zijn een enorm succes en we zijn reeds bijna door onze voorraad. Indien u nog eens langs het UZ komt, zou het dan mogelijk zijn om nog een aantal knuffels binnen te brengen? Op onze afdeling hebben we een kleine reserve aan knuffels voor de kinderen die in urgentie opgenomen worden en geen knuffel mee hebben. De kinderen of de ouders mogen er dan één kiezen en deze mogen ze dan ook houden. Het is niet altijd makkelijk om voldoende knuffels te vinden omdat ze aan bepaalde voorwaarden dienen te voldoen omwille van hygiënische redenen. En liefst ook wasbaar. Vandaar dat onze voorkeur gaat naar katoen en stof. Alvast van harte  bedankt voor jullie inzet, met vriendelijke groet, Dries N."
 
 
Ondertussen staat er een grote zal knuffels voor hen klaar. Begin juni verhuizen ze naar het UZ Gent!
 
Groetjes van Poekie
xxx
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Poekie :)