Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 10 februari 2013

Haken jullie mee? Oproepje!


Dag lieve creatieve mensen,
 
 Poekie heeft 'n vraagje...
Eind april gaan we weer naar het UZ Gent, met Poekie-pakketjes voor de kinderkankerafdeling.
Poekie dacht dat 't leuk zou zijn om ook kleine pakketjes te maken... voor de broertjes en zusjes, voor de afdeling algemene pediatrie, misschien zelfs voor het UZ Leuven en UZ Antwerpen. Gewoon eens een extra knuffeltje tussendoor dus! :)
Eind april, lente, konijntjes... dus deze kleine, schattige konijntjes zijn dan ideaal om af te geven!
Het Patroontje Konijntje Pluis van Stip En Haak is helemaal gratis! Stip En Haak heeft ook nog andere leuke patroontjes, zeker de moeite om eens een kijkje te nemen!
Doen jullie mee? Het zou fijn zijn als de Pluisjes hier  tussen 15 en 25 april aankomen. Zo is er nog voldoende tijd op ze mooi te verpakken tegen 30 april (controle-onderzoeken Robbe) 
 
Ons adres : Poekie-project, Jeroen Boschlaan 24, 2840 Rumst, België
 
Alvast hartelijk bedankt!
Lieve groetjes van Poekie!
(en dank aan Stip En Haak!)