Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 11 september 2013

Hartverwarmende reacties...

(Famke & Zano)
 
Evelyne: Beste mevrouw " Poekie", ik liep vanochtend langs onze knuffelmand op onze afdeling kinder intensieve zorgen hier in het Uz in Gent en zag weer nieuwe prachtige kleurrijke en schattige knuffels liggen. Even een vlug mailtje om onze appreciatie voor uw project nog eens te benadrukken. Elke dag maken uw knuffels wel een patiëntje minder bang wanneer hij of zij onverwacht en meestal met veel pijn zonder zijn eigen knuffel bij ons op intensieve zorgen belandt. Merci daarom !! (Dokter E. Dhont , kinderintensivist Uz Gent.)

Malika: De knuffeltjes zijn aangekomen. De kindjes zijn er weg van!! Zano doet niets anders dan rondlopen met zijn hondje in dat zakje, en zijn smurf vrolijk aan iedereen tonen. Famke vind haar speeltjes super. Ik wil jou dus echt zo immens hard bedanken!!!

Gwen: Hoi, heel veel dank voor de mooie knuffels! Kids zijn er dol op!!

Nancy: Lieve Saskia & Poekie, mijn dochtertje van 7 kreeg in de maand juli/augustus een Poekie-knuffel in het UZ Brussel. Ze was er zooo blij mee !!!!! Helaas heeft ze er niet veel kunnen van genieten, ze is overleden op 13 augustus. Ik wou je toch feliciteren met het prachtige project dat je op gang gebracht hebt ! Geweldig dat je voor zoveel zieke kindjes een lichtpuntje brengt.... Liefs, Nancy

Magda: Een dikke proficiat met jouw "missie"(cf. Libelle) Jammer genoeg (om de reden waarom) heeft onze familie ook kennis gemaakt met Poekie. Jammer genoeg, maar wel heel leuk voor mijn kleinzoon/kankerpatiëntje. Een achtjarige "stoere" jongen die o zo blij was met zijn Poekie-pakket. De ander kleinkinderen waren gewoon jaloers. Jaloers op hun zieke broer en neefje! Na een paar (toch wel geslaagde) haak-pogingen wil ik heel graag meewerken aan jouw project.

Lieve groetjes van Poekie

Poekie in Libelle!

 
 
In juli kwam Lien van Libelle langs voor een interview, in augustus gingen we langs de fotografe voor dé foto-shoot... allemaal toch een beetje spannend hoor! En kijk, nu staan we samen in Libelle!
Benieuwd naar meer... snel naar de krantenwinkel dan! :) 
 
Maar het is door jullie steun, door jullie hulp, door jullie creatieve handen dat het Poekie-project zo'n mooi project is geworden!  Daarom :
 
HARTELIJK BEDANKT EN DIKKE KNUFFEL
 
En ook een hartelijke welkom aan de nieuwe bezoekers van het Poekie-blog!
 
Je kan ons ook volgen via Facebook.
 
Graag meer info? poekie@telenet.be
 
Groetjes van Poekie
xxx