Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 27 november 2013

Post vanuit het AZ Middelheim!

Debby, verpleegkundige op de spoed/pediatrie van het AZ Middelheim in Antwerpen, stuurde deze leuke foto door naar Poekie! De knuffeltjes staan klaar om uit de delen, om op zoek te gaan naar een nieuw vriendje! Op de foto zien jullie een gedeelte van de knuffels. De knuffels zullen regelmatig worden aangevuld hoor! AZ Middelheim kreeg een 40-tal grote knuffels en 70-tal kleine knuffeltjes.
 
Poekie ontving ook een mooie mail van Frederik :
 

Beste,

Als verpleegkundigen op de kinderspoed zijn wij enorm blij met de knuffels die dankzij jullie al een nieuw baasje hebben gevonden op de kinderspoed. Jullie knuffels hebben al vele kindertraantjes gedroogd. Bedankt vanwege het volledige kinderspoedteam van ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis
Groetjes


Frederik
Verpleegkundige Kinderspoed ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis
 
Ook Poekie wil iedereen nog eens hartelijk bedanken voor jullie énorme inzet, echt hartverwarmend!! xxx