Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 13 mei 2013

Een poes voor Poekie (gratis patroontje!!)


 
Mamarina heeft al enkele knuffels voor het Poekie-project gemaakt. Ze is énorm handig met de naaimachine! En ze is ook een sympathieke dame (vorig jaar zijn we samen gaan lunchen en hebben we héél véél gebabbeld :))! Dus.... aan haar heeft Poekie heel lief gevraagd of ze alsjeblieft een Poekie-naaimachine-patroontje zou kunnen ontwerpen. En zie hier het resultaat!  Een ondeugend poesje, mét strepen... helemaal in Poekie-stijl!!
Maar natuurlijk kan je met hetzelfde patroontje een beetje variëren... bloemenstof, oortjes wat verder uit elkaar, een andere strik... het kan allemaal!!

 
Mamarina heeft een mooie en creatieve blog. Je moet er zeker eens een kijkje gaan nemen!!
 
Het gratis patroontje voor deze supercoole Poekie-poes kan je hier vinden, met een hartelijk dank aan Mamarina!!
 
DIKKE knuffel van Poekie!!!
xxx