Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 23 november 2013

Uiltjes van Freija!


Freija haar zoontje kreeg ooit een Poekie-knuffeltje. En nu maakt Freija zelf regelmatig knuffeltjes voor het Poekie-project! Deze uiltjes zijn ondertussen al vertrokken, richting Middelheim-ziekenhuis in Antwerpen, voor de spoed/kinderafdeling.
 
Freija, hartelijk bedankt voor je mooie bijdrage!
DIKKE knuffel van Poekie xxx

3 opmerkingen:

 1. Ze zijn schattig en leuk dat er zo ook medewerkers bij komen.

  groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als verpleegkundigen op de kinderspoed zijn wij enorm blij met de knuffels die dankzij jullie al een nieuw baasje hebben gevonden op de kinderspoed. Jullie knuffels hebben al vele kindertraantjes gedroogd. Bedankt vanwege het volledige kinderspoedteam van ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis

  Grooetjes

  Frederik
  Verpleegkundige Kinderspoed ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)