Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 10 juni 2013

Erna en vriendinnen







 
Poekie heeft de afgelopen dagen genoten van het zonnetje! Maar nu is het toch weer tijd om een paar blogberichtjes te plaatsen hoor, anders wordt de wachtrij te lang! :)
 
Erna haakte weer superveel knuffels voor de kinderen in het ziekenhuis! Ook een vriendin hielp deze keer mee! Het is super, Poekie-fans die ook andere creatieve mensen aanzetten om mee te helpen!
 

 
Erna en vriendinnen, hartelijk bedankt voor jullie inzet!
 
Lieve groetjes van Poekie
xxx

4 opmerkingen:

 1. Oh, die zien er weer heel erg mooi uit! ik moet eens kijken om nog wat te kunnen brengen in juni... zal ik straks eens werk van maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zij prachtige knuffels die er weer gemaakt zijn. Daar gaan er weer een paar blij mee zijn...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een hoop en mooie knuffels!! Is er missschien een patroontje van de poppetjes op de eerste foto? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt schattig, ja dit is ook mijn vraag, die van de eerste foto zijn mijn favorietjes. Ik ben ook volop bezig met de volgende
  lading voor Poekie maar had graag eens iets anders. Ik ben niet echt super sterk in haken maar deze lijken mij toch (misschien) te doen.
  Kunnen wij daar het patroontje eens van krijgen.
  Ik geef de mijne eerstdaags ook eens door !
  Groetjes
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)