Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 18 april 2013

Pluisjes van Anke en familie!


 
"Hallo Poekie,
De laatste weken hebben wij enkele konijntjes gemaakt voor het Poekie-project. Zus Silke (8 jaar) heeft heel hard gewerkt aan een roze en een groene konijntje. Tante Carla moest nog leren haken en kon niet meer stoppen met konijntjes maken toen ze het haken onder de knie had. Mama Els en ikzelf (Anke, 16 jaar) hebben ons een aantal avondjes geamuseerd met de diertjes te maken. Poekie is een heel mooi initiatief, we zullen zeker nog eens wat knuffels maken!
Groetjes, Anke & familie"
 
Anke & familie, hartelijk bedankt voor jullie mooie bijdrage aan het Poekie-project, SUPER!!!
Dikke knuffels van Poekie! :)
 


2 opmerkingen:

  1. oh wat fijn, zoeen hele familie die mee helpt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is toch fantastisch, heel een familie aan het werk voor Poekie, zelfs Silke 8 jaar heel mooi gemaakt trouwens dat roze en groene!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)